Kdo smo

Pri Bovških avanturah - BOA smo se odločili, da večino svoje ponudbe usmerimo v soteskanje, se zanj specializiramo in ponudimo resnično kvalitetno uslugo. Menimo, da so strokovno izšolani vodniki z mednarodno CIC licenco, kvalitetna oprema, dobro poznavanje kanjonov ter prijazen odnos do ljudi in narave naš ključ do uspeha. V večini primerov vodimo eno turo na dan in se tako izognemo časovnemu pritisku, kar nam omogoča, da se svojim gostom lahko resnično posvetimo.

Soteskanja ne pojmujemo zgolj kot izključno adrenalinski šport ali obisk aquaparka v naravi, temveč kot celostno doživetje v neokrnjenem in divjem naravnem okolju. Kdor išče samo hitro adrenalinsko akcijo, bo nad soteskanjem razočaran.

Napor ob dostopu in trud, ki je potreben, da se spustimo skozi kanjon, predstavlja za nekatere neprijetno presenečenje in čisti nesmisel. Za ljubitelje narave in športa pa predstavlja pravo poslastico.

Daleč od udobja in zaščite urbanega sveta, ki ponuja iluzijo neranljivosti in pomembnosti stojimo na robu slapu, preveva nas občutek negotovosti in strah pred spustom v globino, tukaj se srečamo s samim seboj, se zavemo svoje krhkosti in ponovno spoznamo, zakaj in kako radi živimo. Prvinski občutki prevzamejo vsakogar. Občutek primarnega stika z okoljem je prevevajoč in tukaj odkrijemo kako majhni in nepomembni smo v primerjavi z mogočno naravo. Obnemimo ob neizmerni lepoti in odkrijemo zakaj je tako pomembno, da jo ohranimo neokrnjeno.

Veselimo se srečanja z vami!

Če nas želite poklicati ali nam poslati elektronsko sporočilo:

GSM: 031 499 499

E-pošta: info@boa.si

MTB PARK d.o.o.
Triglavska 21 A
4260 Bled